Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: broadway Songtekst: look at me i m sandra dee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: broadway - look at me i m sandra dee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van look at me i m sandra dee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van broadway! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van broadway en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals look at me i m sandra dee .

Origineel

Look at me, I'm Sandra Dee Lousy with virginity Won't go to bed 'til I'm legally wed I can't; I'm Sandra Dee Watch it! Hey I'm Doris Day I was not brought up that way Won't come across, Even Rock Hudson lost His heart to Doris Day I don't drink (no) Or swear (no) I don't rat my hair (eew) I get ill from one cigarette (cough, cough, cough) Keep your filthy paws Off my silky draws Would you pull that crap with Annette? As for you Troy Donahue, I know what you wanna do You got your crust I'm no object of lust I'm just plain Sandra Dee Elvis, Elvis, let me be! Keep that pelvis far from me! Just keep your cool Now your starting to drool Hey Fungo, I'm Sandra Dee! Sandy: Are you making fun of me Riz? Rizzo: Some people are so touchy!

 

Vertaling

Kijk naar mij, ik ben Sandra Dee Ik ben niet goed met maagdelijkheid Ik ga niet naar bed tot ik wettelijk getrouwd ben Ik kan het niet, ik ben Sandra Dee Kijk uit. Hey ik ben Doris Day Ik ben niet zo opgevoed Zal niet overkomen, Zelfs Rock Hudson verloor Zijn hart aan Doris Day Ik drink niet (nee) Of vloek (nee) Ik laat mijn haar niet raten (eew) Ik word ziek van één sigaret (kuch, kuch, kuch) Hou je smerige poten Van mijn zijdeachtige trekken Zou je die onzin uithalen met Annette? En wat jou betreft Troy Donahue, ik weet wat je wilt doen Je hebt je korst Ik ben geen lustobject Ik ben gewoon Sandra Dee Elvis, Elvis, laat me met rust! Hou dat bekken ver van me vandaan! Hou je kalm. Nu begin je te kwijlen Hé Fungo, ik ben Sandra Dee! Sandy: Hou je me voor de gek, Riz? Rizzo: Sommige mensen zijn zo lichtgeraakt!