Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brocas helm Songtekst: hell s whip

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brocas helm - hell s whip ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hell s whip? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brocas helm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brocas helm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hell s whip .

Origineel

[Lyrics by Jean Schumacher] Sound and Fury Smoke and flames How can all this be Studs and leather Hell's whip flashing Coming down on me I've stayed one step ahead of time But now the cracks of doom Snakes across my back like lightning Burning bright My soul is dying Watch out for the thunder Throw the lights upon me Like diamonds on the sky Music is my magic And magic is my high But still they keep on striking Those flaming whips of steel Won't you tell me What you want from me? I'm running I'm screaming I'm fling like a fallen angel for you Can't you feel my thunder And there's no rest for the wicked No sleep for the metal demon No rest for the wicked 'Till the Black Knightes

 

Vertaling

[Lyrics by Jean Schumacher] Geluid en woede Rook en vlammen Hoe kan dit allemaal zijn Studs en leer Hell's whip knippert Kom op me af Ik ben een stap gebleven van tevoren Maar nu de scheuren van de ondergang Slangen over mijn rug als bliksem Fel branden Mijn ziel sterft Pas op voor het onweer Gooi de lichten op mij Als diamanten aan de hemel Muziek is mijn magie En magie is mijn high Maar toch blijven ze opvallen Die brandende zwepen van staal Wil je het me niet vertellen Wat wil je van me? Ik ben aan het rennen ik ben aan het schreeuwen Ik gooi als een gevallen engel voor jou Voel je mijn donder niet? En er is geen rust voor de goddelozen Geen slaap voor de metalen demon Geen rust voor de goddelozen 'Tot de Black Knightes