Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brocas helm Songtekst: here to rock

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brocas helm - here to rock ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here to rock? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brocas helm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brocas helm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here to rock .

Origineel

I know You know We know That it's time to rock n' roll I know You know We know That it's time to rock n' roll Heard it on the radio Seen it on the streets Drives my mother crazy But oh how I love the beat Nothin' else I'd rather do There's nothin' else for me Standing up in front of you For all of you to see We're here to rock We're here to roll you We're here to rock We're here to rock n' roll I know You know We know That we're gonna tear the roof down I know You know We know That tonight it'sin' down Comin' down Heard it on the radio Seen it on the streets Drives my mother crazy But oh how I love the beat Nothin' else I'd rather do Nothin' else for me Heavy metal music's what I need to set me free We're here to rock We're here to roll you We're here to rock We're here to rock and roll Come on,e on,e on, We're here to rock n' roll

 

Vertaling

ik weet Je weet wel Wij weten Dat het tijd is om te rocken ik weet Je weet wel Wij weten Dat het tijd is om te rocken Hoorde het op de radio Gezien op straat Maakt mijn moeder gek Maar oh wat hou ik van de beat Niets anders zou ik liever doen Er is niets anders voor mij Recht voor je staan Voor jullie allemaal om te zien We zijn hier om te rocken We zijn hier om je te rollen We zijn hier om te rocken We zijn hier om te rocken ik weet Je weet wel Wij weten Dat we het dak afbreken ik weet Je weet wel Wij weten Dat het vanavond beneden is Komt naar beneden Hoorde het op de radio Gezien op straat Maakt mijn moeder gek Maar oh wat hou ik van de beat Niets anders zou ik liever doen Niets anders voor mij Ik heb heavy metal-muziek nodig om me vrij te laten We zijn hier om te rocken We zijn hier om je te rollen We zijn hier om te rocken We zijn hier om te rocken en te rollen Kom op, e op, e op, We zijn hier om te rocken