Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brodie Songtekst: good guy bad luck

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brodie - good guy bad luck ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good guy bad luck? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brodie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brodie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good guy bad luck .

Origineel

I remember growing up, and I Can't forget throwing up That Friday night I drank everything in site, and I remember sneaking out, and how My mom was freaking out When I got home She had the police on the phone Why do I always insist on Making these dumb mistakes I guess I'm just a good guy with bad: I remember skipping class, and I Can't forget that car crash I didn't get far I hit the principals new car, and I remember her Dad's place, and I Can't forget her Dad's face When he opened the door And caught us on her bedroom floor Why do I always insist on Making these dumb mistakes Maybe it's just part of growing up I'd like to think I'll learn my lesson How many times does it take I guess I'm just a good guy with bad luck I'm just a good guy with bad luck I'm always screwing up This time I'm really fucked I'm just a good guy with bad luck

 

Vertaling

Ik herinner me dat ik opgroeide, en ik kan het overgeven niet vergeten Die vrijdagavond Ik dronk alles op de plaats, en Ik herinner me dat ik stiekem wegging, en hoe Mijn moeder was freaking out Toen ik thuiskwam. Ze had de politie aan de telefoon. Waarom sta ik er altijd op deze domme fouten te maken Ik denk dat ik gewoon een goede jongen ben met slechte: Ik herinner me dat ik spijbelde, en ik kan dat auto-ongeluk niet vergeten Ik kwam niet ver. Ik raakte de nieuwe auto van de directeur, en Ik herinner me haar vaders huis, en ik... kan het gezicht van haar vader niet vergeten toen hij de deur opendeed en ons betrapte op haar slaapkamervloer Waarom sta ik er altijd op deze domme fouten te maken Misschien is het gewoon een deel van het opgroeien Ik zou graag denken dat ik mijn lesje leer Hoe vaak moet ik het nog doen Ik denk dat ik gewoon een goede jongen ben met pech Ik ben gewoon een goede jongen met pech Ik verpest het altijd Deze keer ben ik echt de lul Ik ben gewoon een goede jongen met pech