Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: broken stems Songtekst: hear you calling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: broken stems - hear you calling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hear you calling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van broken stems! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van broken stems en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hear you calling .

Origineel

Into the night, I hear you calling, I hear you calling for me. Follow the light, I must go, I must go Until the grace of a better day, In a better way, I am yours After the fight, I hear you calling, I hear you calling for me, Maybe you're right, I'm not a man, I'm not a man Until the grace of a better day, In a better way, I am yours Heaven waits for me, I'm not blind to see, The changes coming ahead, What does it mean, Is it all a dream? Heaven waits for me, I'm not blind to see, Is it all a dream, or is it what it seems. So dont you wake me up, Because I am calm... I am calm... Heaven waits for me, can you finally see, the changes, coming ahead. Heaven waits for me, I'm not blind to see, Heaven waits for me, I'm not blind to see, If it's all a dream, Please don't wake me up, Because I am calm...I am calm... I am calm... I am calm

 

Vertaling

In de nacht, hoor ik je roepen, Ik hoor je roepen voor mij. Volg het licht, Ik moet gaan, ik moet gaan Tot de genade van een betere dag, Op een betere manier, ben ik de jouwe Na het gevecht, hoor ik je roepen, Ik hoor je roepen voor mij, Misschien heb je gelijk, Ik ben geen man, ik ben geen man Tot de genade van een betere dag, Op een betere manier, ben ik de jouwe De hemel wacht op mij, Ik ben niet blind om te zien, De veranderingen die komen gaan, Wat betekent het? Is het allemaal een droom? De hemel wacht op mij, Ik ben niet blind om te zien, Is het allemaal een droom, of is het wat het lijkt. Dus maak me niet wakker, Want ik ben kalm... Ik ben kalm... De hemel wacht op mij, kan je eindelijk zien, de veranderingen, die komen gaan. De hemel wacht op mij, Ik ben niet blind om te zien, De hemel wacht op mij, Ik ben niet blind om te zien, Als het allemaal een droom is, Maak me alsjeblieft niet wakker, Want ik ben kalm...Ik ben kalm... Ik ben kalm... Ik ben kalm.