Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brooks dunn Songtekst: how long gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brooks dunn - how long gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how long gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brooks dunn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brooks dunn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how long gone .

Origineel

I keep thinkin' any minute you'll be comin' home honey I ain't seen nothin' of you in a month of sundays Tell me how long gone are you gonna be All you said was you had to get goin' Oh but baby I wouldn't mind knowin' just How long gone are you gonna be How am I supposed to make any plans When I still don't even understand If you're ever gonna come back home to me How long gone are you gonna be Maybe I didn't pay enough attention But I do believe you forgot to mention Just how long gone are you gonna be The phone ain't ringin', 'cause you still ain't callin' I ain't been hearin' your footsteps fallin' Tell me how long gone are you gonna be How am I supposed to make any plans When I still don't even understand If you're ever gonna come back home to me Tell me please How long gone are you gonna be Tell me how long gone are you gonna be

 

Vertaling

Ik blijf maar denken dat je elk moment thuis kunt komen. Ik heb al een maand zondagen niets van je gezien Zeg me hoe lang je wegblijft. Alles wat je zei was dat je moest gaan Oh maar schatje ik zou het niet erg vinden om te weten Hoe lang ben je weg? Hoe moet ik nu plannen maken Als ik nog niet eens begrijp If you're ever gonna come back home to me Hoe lang ben je al weg? Misschien heb ik niet goed opgelet Maar ik geloof dat je vergeten bent te vertellen Just how long gone are you gonna be De telefoon gaat niet, want je belt nog steeds niet. Ik heb je voetstappen niet horen vallen Zeg me hoe lang je weg zult zijn Hoe moet ik nu plannen maken Als ik nog steeds niet eens begrijp If you're ever gonna come back home to me Zeg me alsjeblieft Hoe lang ben je al weg? Tell me how long gone are you gonna be