Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brooks & dunn Songtekst: the fightin’ side of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brooks & dunn - the fightin’ side of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the fightin’ side of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brooks & dunn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brooks & dunn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the fightin’ side of me .

Origineel

[Verse 1] I hear people talking bad About the way we have to live here in this country Harping on the wars we fight And griping 'bout the way things oughta be And I don't mind 'em switching sides And standing up for things they believe in When they're running down my country, man They're walking on the fighting side of me [Chorus] Yeah, walking on the fighting side of me Running down the way of life Our fighting men have fought and died to keep If you don't love it, leave it Let this song I'm singing be a warning If you're running down my country, man You're walking on the fighting side of me [Verse 2] I read about some squirrely guy Who claims, he just don't believe in fighting An' I wonder just how long The rest of us can count on being free They love our milk and honey But they preach about some other way of living When they're running down my country, hoss They're walking on the fighting side of me [Chorus] Yeah, walking on the fighting side of me Running down the way of life Our fighting men have fought and died to keep If you don't love it, leave it Let this song I'm singing be a warning If you're running down my country, man You're walking on the fighting side of me Yeah, walking on the fighting side of me Running down the way of life Our fighting men have fought and died to keep If you don't love it, leave it Let this song I'm singing be a warning If you're running down my country, man You're walking on the fighting side of me

 

Vertaling

[Verse 1] Ik hoor mensen slecht praten Over de manier waarop we hier in dit land moeten leven Harping on the wars we fight En zeuren over de manier waarop dingen zouden moeten zijn And I don't mind 'em switching sides en opkomen voor dingen waar ze in geloven Als ze mijn land neerhalen, man Ze lopen aan de vechtende kant van mij [refrein] Yeah, walking on the fighting side of me Je loopt de weg van het leven af Onze vechtende mannen hebben gevochten en zijn gestorven om het te behouden Als je er niet van houdt, laat het dan Laat dit lied dat ik zing een waarschuwing zijn Als je mijn land in de steek laat, man Je loopt aan de vechtende kant van mij [Verse 2] Ik las over een rare kerel Die beweert, dat hij niet gelooft in vechten En ik vraag me af hoe lang De rest van ons kan rekenen op vrijheid Ze houden van onze melk en honing Maar ze preken over een andere manier van leven Wanneer ze mijn land platwalsen, vriend Ze lopen aan de vechtende kant van mij [Chorus] Yeah, walking on the fighting side of me Running down the way of life Onze vechtende mannen hebben gevochten en zijn gestorven om het te behouden Als je er niet van houdt, laat het dan Laat dit lied dat ik zing een waarschuwing zijn Als je mijn land in de steek laat, man Je loopt aan de vechtende kant van mij Yeah, walking on the fighting side of me Running down the way of life Onze vechtende mannen hebben gevochten en zijn gestorven om het te behouden. Als je er niet van houdt, laat het dan Laat dit lied dat ik zing een waarschuwing zijn Als je mijn land in de steek laat, man Je loopt aan de vechtende kant van mij