Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bros Songtekst: i quit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bros - i quit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i quit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bros! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bros en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i quit .

Origineel

Most of my friends were strangers when I met them Familitary breeds contempt. Well I'm better alone that in company So get out and stay out of my life. I'm at the point I'm at the point where I quit. I've had enough I've had it right up to here now I'm taking a break well I quit yeah I said I quit yeah! With this view and that new opinion when I see them I don't need another pain in the neck. Well nobody listens to losers So when you're surrounded by fools Who needs another who needs another clever dick. I've had enough I've had it right up to here now I'm takin a break I quit. I've had it right up to here now I'm taking a break I quit I quit. I quit yeah I've had enough ...

 

Vertaling

De meeste van mijn vrienden waren vreemden toen ik ze ontmoette Familie kweekt minachting. Nou Ik ben beter alleen dan in gezelschap Dus ga weg en blijf uit mijn leven. Ik ben op het punt Ik ben op het punt dat ik ermee stop. Ik heb er genoeg van Ik heb het helemaal gehad tot hier nu Ik neem een pauze. nou Ik stop ermee. yeah Ik zei dat ik ermee stopte Ja! Met dit uitzicht en die nieuwe mening als ik ze zie Ik hoef niet nog een pijn in de nek. Nou niemand luistert naar losers Dus als je omringd bent door dwazen Wie heeft er nog een nodig wie heeft er nog een slimme lul nodig. Ik heb er genoeg van Ik heb het helemaal gehad tot hier nu I'm taking a break Ik stop ermee. Ik heb het helemaal gehad tot hier I'm taking a break ik stop ermee Ik stop ermee. Ik stop ermee yeah Ik heb er genoeg van ...