Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brotha lynch hung Songtekst: tremendous

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brotha lynch hung - tremendous ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tremendous? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brotha lynch hung! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brotha lynch hung en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tremendous .

Origineel

(sicx's end) Sticky as a 'gasm (I guess orgasm, most rap never makes sense, why the fuck should this) I'm more hated than a nazi schwarzeniggaz is my posse... (chorus) Brotha lynch keeps me tremendous, Tall-can keeps me tremendous, X-raided keeps me tremendous, Now these be my brothaz and they keep me in this, Fig naytion keeps me tremendous, Capone and cos keeps me tremendous, Annihilation keeps me tremendous Now these is schwarzeniggaz and they keep me in this, (verse 2) Watch for the boner, bend over, swing the o-e, the microphone fiend Then let chrome gleam, and let the clean seem like death on halloween... (lynch) With my big bad automag, toat tag...for that meat I'm bottomless... Tall-can and fig, dicks big...

 

Vertaling

(sicx's einde) Kleverig als een 'gasm (Ik denk dat een orgasme, de meeste rap slaat nergens op, waarom zou dit verdomme moeten) Ik ben meer gehaat dan een nazi schwarzeniggaz is mijn posse ... (Refrein) Brotha lynch houdt me geweldig, Tall-can houdt me geweldig, X-raided houdt me enorm, Dit zijn mijn brothaz en ze houden me hierin, Fig Naytion houdt me enorm, Capone en cos houden me enorm, Annihilatie houdt me enorm Dit is schwarzeniggaz en ze houden me hierin, (vers 2) Kijk uit voor de stijve, buig voorover, zwaai met de o-e, de microfoonfanaat Laat chroom dan glanzen en laat de schone dood lijken op Halloween ... (lynch) Met mijn grote slechte automag, toat tag ... voor dat vlees ben ik bodemloos ... Tall-can en vijg, lullen groot ...