Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brother beyond Songtekst: he ain t nopetition

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brother beyond - he ain t nopetition ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he ain t nopetition? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brother beyond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brother beyond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he ain t nopetition .

Origineel

He may have got you now But he ain't won your heartpletely He tries to put me down But that's just jealousy. You may be in his arms Bit I know it's me you're missing So I'm gonna set every wheel In motion to win your love for me. 'Cause he could never hold you like I wanna hold you Or treat you better than me. When ites down to loving you he ain't nopetition. He says he's in control But his love won't last forever He says he loves you now But that's not eternity. I'm gonna make you mine and we'll share a life together I'm gonna show you what you've been missing Just you wait and see. 'Cause he could never need you like I really need you Or love you better than me. When ites down to loving you he ain't nopetition. When ites down to loving you he ain't nopetition. Sometimes when we're close I'm sure you'll hear how my heart's Beating So I'm gonna set every wheel in motion to win your love for me. 'Cause he could never hold you like I wanna hold you Or treat you better than me. When ites down to loving you he ain't nopetition. When ites down to loving you he ain't nopetition. When ites down to loving you he ain't nopetition. When ites down to loving you he ain't nopetition.

 

Vertaling

Misschien heeft hij je nu Maar hij heeft je hart niet helemaal gewonnen Hij probeert me neer te halen Maar dat is gewoon jaloezie. Misschien ligt u in zijn armen Maar ik weet dat ik het ben die je mist Dus ik zet elk wiel In beweging om je liefde voor mij te winnen. Omdat hij je nooit zou kunnen vasthouden zoals ik je wil vasthouden Of je beter behandelen dan ik. Als het erop aankomt om van je te houden, is hij niet onnozel. Hij zegt dat hij de controle heeft Maar zijn liefde zal niet eeuwig duren Hij zegt dat hij nu van je houdt Maar dat is niet de eeuwigheid. Ik ga je de mijne maken en we zullen samen een leven delen Ik laat je zien wat je hebt gemist Wacht maar af. Omdat hij je nooit nodig zou hebben zoals ik je echt nodig heb Of beter van je houden dan van mij. Als het erop aankomt om van je te houden, is hij niet onnozel. Als het erop aankomt om van je te houden, is hij niet onnozel. Soms, als we dichtbij zijn, weet ik zeker dat je zult horen hoe mijn hart is Kloppen Dus ik zet elk wiel in beweging om jouw liefde voor mij te winnen. Omdat hij je nooit zou kunnen vasthouden zoals ik je wil vasthouden Of je beter behandelen dan ik. Als het erop aankomt om van je te houden, is hij niet onnozel. Als het erop aankomt om van je te houden, is hij niet onnozel. Als het erop aankomt om van je te houden, is hij niet onnozel. Als het erop aankomt om van je te houden, is hij niet onnozel.