Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brother cane Songtekst: how long

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brother cane - how long ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how long? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brother cane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brother cane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how long .

Origineel

I'll set out one day Maybe you will follow Let come what may Oh a glass of fear to swallow Got to get it over If black and white were blind like in a dream In a million years maybe Maybe we'll never know, no never I want a chance to love whatever (tell me how long) How long my brother Can we turn away? (tell me how long) There's anger and bitterness here Can you tell me how long? No empathy Like I'm supposed to feel some Through misery Shut my eyes like the next one Look for satisfaction Only see the lines that hide my face Never find a resolution Locking the doors in fear together Holding the pain inside forever (tell me how long) How long my brother Can we turn away? (tell me how long) There's anger and bitterness here Can you tell me? Can you tell me? How long? Come on and tell me Yeah how long? (solo) How long my brother Can we turn away? (tell me how long) There's anger and bitterness here Can you tell me? Can you tell me? (tell me how long) How long my brother Can we turn away? (tell me how long) How can we see our way clear? Oh Can you tell me? How long?

 

Vertaling

Ik zal op een dag vertrekken Misschien volg jij me Laat komen wat komen kan Oh een glas angst om door te slikken Got to get it over Als zwart en wit blind waren als in een droom In een miljoen jaar misschien Misschien zullen we het nooit weten, nee nooit I want a chance to love whatever (vertel me hoe lang) Hoe lang mijn broer Kunnen we ons afwenden? (vertel me hoe lang) Er is woede en bitterheid hier Kun je me vertellen hoe lang? Geen empathie. Alsof ik wat zou moeten voelen Door ellende Sluit mijn ogen zoals de volgende Zoek naar voldoening Zie alleen de lijnen die mijn gezicht verbergen Nooit een oplossing vinden Samen de deuren in angst vergrendelen De pijn voor altijd binnenhouden (vertel me hoe lang) Hoe lang mijn broer Kunnen we ons afwenden? (vertel me hoe lang) Er is woede en bitterheid hier Kun je het me vertellen? Kun je het me vertellen? Hoelang nog? Kom op, vertel het me. Ja, hoe lang? (solo) Hoe lang mijn broer Kunnen we ons afwenden? (vertel me hoe lang) Er is woede en bitterheid hier Kun je het me vertellen? Kun je het me vertellen? (vertel me hoe lang) Hoe lang mijn broer Can we turn away? (vertel me hoe lang) Hoe kunnen we onze weg vrij zien? Oh, kun je het me vertellen? Hoelang nog?