Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brothers osborne Songtekst: loving me back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brothers osborne - loving me back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loving me back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brothers osborne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brothers osborne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loving me back .

Origineel

The smoke and the whiskey, ain't gonna miss me when I'm gone I thought that they needed me, but really they were leading me on It gets old waking up with your head in a vice, feeling empty as a bottle of jack But I finally found something worth loving, that's loving me back You get me high, you get me stoned, it's a ride I ain't never been on It's a binge, it's a buzz, it's a drunk I can't find in no glass Yeah, I finally found something worth loving, that's loving me back Bright lights, and guitars, and dive bars, playing for tips And pouring your heart out to strangers, is a strange kind of fix But filling a dance floor, is something I live for, but I give more than I'll ever get back But I finally found something worth loving, that's loving me back You get me high, you get me stoned, it's a ride I ain't never been on It's a binge, it's a buzz, it's a drunk I can't find in no glass Yeah, I finally found something worth loving, that's loving me back

 

Vertaling

De rook en de whisky, zullen me niet missen als ik weg ben Ik dacht dat ze me nodig hadden, maar eigenlijk lieten ze me gaan Het wordt oud om wakker te worden met je hoofd in een bankschroef, en je leeg te voelen als een fles whisky Maar ik heb eindelijk iets gevonden dat het waard is om van te houden, en dat houdt ook van mij Je maakt me high, je maakt me stoned, het is een rit die ik nog nooit heb meegemaakt It's a binge, it's a buzz, it's a drunk I can't find in no glass Ja, ik heb eindelijk iets gevonden dat het waard is om van te houden, dat weer van mij houdt Felle lichten, gitaren, en duikbars, spelen voor fooien En je hart uitstorten bij vreemden, is een vreemd soort fix Maar een dansvloer vullen, is iets waar ik voor leef, maar ik geef meer dan ik ooit terug zal krijgen Maar ik heb eindelijk iets gevonden dat het waard is om van te houden, dat houdt ook van mij Je maakt me high, je maakt me stoned, het is een rit die ik nog nooit heb meegemaakt It's a binge, it's a buzz, it's a drunk I can't find in no glass Ja, ik heb eindelijk iets gevonden dat het waard is om van te houden, dat van mij houdt