Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brown sam Songtekst: once in your life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brown sam - once in your life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van once in your life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brown sam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brown sam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals once in your life .

Origineel

Night falls rain pours just like my tears I feel so alone though you're still here how long can I live on in your world of dreams my love is so strong I feel in my bones this was meant to be easy make it easy when you need me you know I'll be there For once in your life believe in me don't think twice won't you just let me be your once in a lifetime oh please open your eyes for once in your life I watch as clouds cross the evening sky I stand in the shadows of doubt between you and I easy make it easy when you need me you know I'll be there For once in your life believe in me don't think twice won't you just let me be your once in a lifetime oh please open your eyes for once in your life

 

Vertaling

De nacht valt, de regen stroomt net als mijn tranen ik voel me zo alleen hoewel je er nog bent hoe lang kan ik nog leven in jouw wereld van dromen mijn liefde is zo sterk dat ik het in mijn botten voel dat het zo moest zijn maak het je gemakkelijk als je me nodig hebt weet je dat ik er zal zijn geloof voor één keer in je leven in mij denk geen twee keer wil je me niet gewoon laten zijn jouw eens in je leven oh alsjeblieft open je ogen voor één keer in je leven Ik kijk toe hoe wolken de avondlucht kruisen Ik sta in de schaduw van twijfel tussen jij en ik maak het je gemakkelijk als je me nodig hebt weet je dat ik er zal zijn geloof voor één keer in je leven in mij denk geen twee keer wil je me niet gewoon laten zijn jouw eens in je leven oh alsjeblieft open je ogen voor één keer in je leven