Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brthhse onkelz Songtekst: der nette mann

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brthhse onkelz - der nette mann ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van der nette mann? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brthhse onkelz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brthhse onkelz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals der nette mann .

Origineel

Kleine Kinder hab ich gern gestückelt und in Scheiben Warmes Fleisch, egal vom wem, Ich will's mit allen treiben Ob Tiere oder Menschen Ich seh' gern alle leiden, Blut beschmiert und mit großer Lust, wühl' Ich in Eingeweiden. Ich bin der nette Mann von nebenan, und jeder könnt es sein !! Schaut mich an, Schaut mich an, Ich bin ein perverses Schwein. Die Gier nach Qual, und Todesschreien macht mich noch verrückt, kann mich denn kein Mensch verstehen, daß mich das entzückt, Komm, mein Kleines Du sollst heut Nacht mein Opfer sein, ich freu' mich schon auf Dein entsetztes Gesicht und die Angst in Deinem Schreien!

 

Vertaling

Ik hou van kleine kinderen gefragmenteerd en gesneden Warm vlees, Ongeacht wie het is Ik wil het met iedereen doen Of het nu dieren of mensen zijn Ik zie graag dat iedereen lijdt Bloed besmeurd en met veel plezier, Ik rommel in de ingewanden. Ik ben de aardige buurman en iedereen kan zijn !! Kijk naar mij, kijk naar mij Ik ben een pervers varken. De hebzucht voor kwelling en doodschreeuwen maakt me gek dan kan niemand mij begrijpen dat het me verrukt Kom langs, mijn kleintje, jij zult vanavond mijn slachtoffer zijn Ik kijk uit naar je met afschuw vervulde gezicht en de angst in je geschreeuw!