Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brthhse onkelz Songtekst: finde die wahrheit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brthhse onkelz - finde die wahrheit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van finde die wahrheit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brthhse onkelz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brthhse onkelz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals finde die wahrheit .

Origineel

Ich rieche Angst, Ich rieche Korruption Erlahmten Glauben Resignation Ich rieche eine kranke Eine kranke müde Welt Ich rieche Gier Die Gier nach Geld Finde die Wahrheit Hab keine Angst Finde die Wahrheit Solange Du noch kannst Denn die Wege sind lang Und selbst der Tod ist nicht ihr Ende Wach endlich auf Reich mir die Hände - werde Legende Ich laufe durch die Straßen Und alles was ich seh' - sind Verlorene Seelen Gesichtlose Armeen Korrupte Bullen Schulen voller Idioten Falsche Götter Die falschen Drogen Ich rieche Böses Und Bitterkeit befällt mich Das Leben stinkt Es stinkt gewaltig Ich seh die Armut der Reichen Ihre Ketten aus Gold Den Schatten des Himmels Eine Landschaft in Moll

 

Vertaling

Ik ruik angst Ik ruik corruptie Verlamd geloof ontslag Ik ruik een zieke Een zieke, vermoeide wereld Ik ruik hebzucht De hebzucht naar geld Vind de waarheid Geen schrik hebben Vind de waarheid Zolang je het nog kunt Omdat de paden lang zijn En zelfs de dood is nog niet het einde Word eindelijk wakker Schud mijn handen - word een legende Ik ren door de straten En alles wat ik zie zijn Verloren zielen Anonieme legers Corrupte politie Scholen vol idioten Valse goden De verkeerde medicijnen ik stink En bitterheid valt me ??op Het leven stinkt Het stinkt enorm Ik zie de armoede van de rijken Je gouden kettingen De schaduw van de lucht Een landschap in mineur