Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brthhse onkelz Songtekst: leiden

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brthhse onkelz - leiden ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leiden? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brthhse onkelz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brthhse onkelz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leiden .

Origineel

Komm schon lass uns leiden lass uns träumen gehen lassen wir uns treiben ich will das Schwarze sehen, ich will das Schwarze sehen Ich will leiden, ich will leiden lassen wir uns treiben ich will leiden Wir leben Stunden in Sekunden die Angst ist uns vertraut wir drehn einsam unsr'e runden die Nacht ist unsr'e Braut die Nacht ist unsr'e Braut Ich will leiden ich will leiden lassen wir uns treiben ich will leiden

 

Vertaling

Kom op, laten we lijden laten we gaan dromen laten we afdrijven Ik wil het zwart zien ik wil het zwart zien Ik wil lijden ik wil lijden laten we afdrijven ik wil lijden We leven uren in seconden we kennen angst we draaien onze eenzame rondes de nacht is onze bruid de nacht is onze bruid Ik wil lijden ik wil lijden laten we afdrijven ik wil lijden