Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Bruce Springsteen Songtekst: Born In The USA

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Bruce Springsteen - Born In The USA ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Born In The USA? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Bruce Springsteen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Bruce Springsteen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Born In The USA .

Origineel

Born down in a dead mans town The first kick I took was when I hit the ground End up like a dog that's been beat too much Till you spend half your life just covering up Born in the U.S.A., I was born in the U.S.A. I was born in the U.S.A., born in the U.S.A. Got in a little hometown cream So they put a rifle in my hand Sent me off to a foreign land To go and kill the yellow man Born in the U.S.A., I was born in the U.S.A. Born in the U.S.A., born in the U.S.A. Come back home to the refinery Hiring man said "son if it was up to me" Went down to see my V.A. man He said "son, don't you understand" I had a brother at Khe Sahn Fighting off the Viet Cong They're still there, he's all gone He had a woman he loved in Saigon I got a picture of him in her arms now Down in the shadow of the penitentiary Out by the gas fires of the refinery I'm ten years burning down the road Nowhere to run ain't got nowhere to go Born in the U.S.A., I was born in the U.S.A. Born in the U.S.A., I'm a long gone daddy in the U.S.A. Born in the U.S.A., born in the U.S.A. Born in the U.S.A., I'm a cool rocking daddy in the U.S.A.

 

Vertaling

Geboren in een dode mans stad De eerste trap nam ik was toen ik de grond raken Eindigen als een hond die te veel verslaan Totdat je de helft van je leven besteden slechts bedekken Geboren in de VS, ik ben geboren in de Verenigde Staten Ik ben geboren in de VS, geboren in de Verenigde Staten Kreeg in een kleine woonplaats crème Dus zetten ze een geweer in mijn hand Stuurde me uit om een ??vreemd land Om te gaan en te doden de gele man Geboren in de VS, ik ben geboren in de Verenigde Staten Geboren in de VS, geboren in de Verenigde Staten Kom terug naar huis naar de raffinaderij Het inhuren man zei: "zoon als het aan mij lag" Ging naar mijn VA man zien Hij zei: "zoon, begrijp je niet" Ik had een broer bij Khe Sahn Het afweren van de Viet Cong Ze zijn er nog steeds, hij is helemaal verdwenen Hij had een vrouw die hij hield in Saigon Ik heb een foto van hem in haar armen nu Beneden in de schaduw van het gevangeniswezen Out van de gashaarden van de raffinaderij Ik ben tien jaar afbranden van de weg Nergens te lopen nergens moet gaan Geboren in de VS, ik ben geboren in de Verenigde Staten Geboren in de VS, ik ben een lang verdwenen vader in de VS. Geboren in de VS, geboren in de Verenigde Staten Geboren in de VS, ik ben een koele rockende papa in de Verenigde Staten