Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruce springsteen Songtekst: real man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruce springsteen - real man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van real man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruce springsteen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruce springsteen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals real man .

Origineel

Took my baby to a picture show. Found a seat in the back row. Sound came up lights went down. Rambo he was blowin' 'em down. I don't need no gun in my fist baby. All I need is your sweet kiss. To get me feelin' like a real man. Feelin' like a real man. Well you can beat on your chest. Hell any monkey can. But you got me feelin' like a real man. Oh feelin' like a real man. Me and my girl Saturday night. Late movie on channel five. The girls were droppin' they're droppin' like flies. To some smooth talkin' cool walkin' private eye. I ain't got no nerves of steel. But all I got to know is if your love is real. To get me feelin' like a real man. Oh feelin' like a real man. Well you can beat.... I ain't no fighter that's easy to see. And as a lover I ain't goin' down in history. But when the lights go down and you pull me close. Well I look in your eyes and there's one thing I know. Baby I'll be tough enough. If I can find the guts to give you all my love. Then I'll be feelin' like a real man. Oh feelin' like a real man. Well you can beat....

 

Vertaling

Ik nam mijn baby mee naar een filmvoorstelling. Ik vond een plaatsje op de achterste rij. Geluid ging aan, lichten gingen uit. Rambo was ze aan het neerschieten. Ik heb geen pistool in mijn vuist nodig, schatje. Alles wat ik nodig heb is jouw zoete kus. Om me als een echte man te voelen. Voel me een echte man. Nou, je kunt op je borst slaan. Elke aap kan dat. Maar jij geeft me het gevoel van een echte man. Oh voel me als een echte man. Ik en mijn meisje zaterdagavond. Late film op kanaal vijf. De meisjes vielen als vliegen. Op een gladde babbel van een koel lopende privédetective. Ik heb geen stalen zenuwen. Maar alles wat ik wil weten is of je liefde echt is. Om me te laten voelen als een echte man. Oh voelen als een echte man. Nou je kan slaan .... Ik ben geen vechter, dat is makkelijk te zien. En als een minnaar ga ik niet de geschiedenis in. Maar als de lichten uitgaan en je trekt me dicht tegen je aan. Nou kijk ik in je ogen en er is een ding dat ik weet. Schatje, ik zal sterk genoeg zijn. Als ik het lef kan vinden om je al mijn liefde te geven. Dan zal ik me voelen als een echte man. Oh voelen als een echte man. Nou je kan slaan....