Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruce springsteen Songtekst: that's what you get

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruce springsteen - that's what you get ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that's what you get? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruce springsteen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruce springsteen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that's what you get .

Origineel

The moonlight dances on her face. I got my lips ????. I'm living the life of a lie. It was for me, for me that she died. That's What you get for loving me (repeated 4 times). ???? [whole line unintelligible]. True Love, unhappiness. I fall down on my knees and I cry. It's my way of saying goodbye. That's what you get for loving me (repeated 5 times). The moonlight is ?? on the ???. As I ??? (into my?) head. And I, I'm gonna cry. It's my way of saying goodbye. That's what you get for loving me (repeat to fade).

 

Vertaling

Het maanlicht danst op haar gezicht. Ik heb mijn lippen op ????. Ik leef het leven van een leugen. Het was voor mij, voor mij dat ze stierf. That's What you get for loving me (4 keer herhaald). ???? [hele regel onverstaanbaar]. Ware liefde, ongeluk. Ik val op mijn knieën en ik huil. Het is mijn manier om afscheid te nemen. Dat is wat je krijgt als je van me houdt (5 keer herhaald). Het maanlicht schijnt op het water. Terwijl ik in mijn hoofd lig. (in mijn hoofd). En ik, ik ga huilen. Het is mijn manier om afscheid te nemen. Dat is wat je krijgt als je van me houdt (herhaal om te vervagen).