Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruce springsteen the e street band Songtekst: because the night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruce springsteen the e street band - because the night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van because the night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruce springsteen the e street band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruce springsteen the e street band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals because the night .

Origineel

Take me now baby here as I am Pull me close try an understand I work all day out in the hot sun Stay with me now till the mornin'es Come on now try and understand The way I feel when I'm in your hands Take me now as the sun descends They can't hurt you now They can't hurt you now They can't hurt you now Because the night belongs to lovers Because the night belongs to us Because the night belongs to lovers Because the night belongs to us What I got I have earned What I'm not I have learned Desire and hunger is the fire I breathe Just stay in my bed till the morninges Come on now try and understand The way I feel when I'm in your hands Take me now as the sun descends They can't hurt you now They can't hurt you now They can't hurt you now Because the night Your love is here and now The vicious circle turns and burns without Though I cannot live forgive me now The time hase to take this moment and They can't hurt you now Because the night

 

Vertaling

Breng me nu schat hier zoals ik ben Kom dichterbij, probeer het te begrijpen Ik werk de hele dag in de hete zon Blijf nu bij me tot de ochtend Kom op, probeer het te begrijpen Zoals ik me voel als ik in jouw handen ben Neem me nu als de zon ondergaat Ze kunnen je nu geen pijn doen Ze kunnen je nu geen pijn doen Ze kunnen je nu geen pijn doen Omdat de nacht aan de geliefden toebehoort Omdat de nacht van ons is Omdat de nacht aan de geliefden toebehoort Omdat de nacht van ons is Wat ik heb, heb ik verdiend Wat ik niet ben, heb ik geleerd Verlangen en honger is het vuur dat ik inadem Blijf gewoon in mijn bed tot de ochtend Kom op, probeer het te begrijpen Zoals ik me voel als ik in jouw handen ben Neem me nu als de zon ondergaat Ze kunnen je nu niet kwetsen Ze kunnen je nu geen pijn doen Ze kunnen je nu geen pijn doen Omdat de nacht Je liefde is hier en nu De vicieuze cirkel draait en brandt zonder Hoewel ik niet kan leven, vergeef me nu De tijd om dit moment te nemen en Ze kunnen je nu geen pijn doen Omdat de nacht