Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruce springsteen the e street band Songtekst: bobby jean

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruce springsteen the e street band - bobby jean ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bobby jean? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruce springsteen the e street band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruce springsteen the e street band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bobby jean .

Origineel

Well, I came to your house the other day Your mother said you went away She said there was nothing that I could have done There was nothing nobody could say Me and you, we've known each other ever since we were sixteen I wished I could have known I wished I could have called you Just to say goodbye, Bobby Jean Now, you hung with me when all the others Turned away, turned up their nose We liked the same music, we liked the same bands We liked the same clothes We told each other that we were the wildest The wildest things we'd ever seen Now I wished you would have told me I wished I could have talked to you Just to say goodbye, Bobby Jean Now, we went walking in the rain, Talking about the pain that from the world we hid Now there ain't nobody, nowhere, nohow Gonna ever understand me the way you did Maybe you'll be out there on that road somewhere In some bus or train traveling along In some motel room there'll be a radio playing And you'll hear me sing this song Well, if you do, you'll know I'm thinking of you And all the miles in between And I'm just calling you one last time Not to change your mind, but just to say I miss you, baby Good luck, goodbye, Bobby Jean

 

Vertaling

Wel, ik kwam laatst bij u thuis Je moeder zei dat je weg was Ze zei dat ik niets had kunnen doen Niemand kon iets zeggen Jij en ik kennen elkaar al sinds onze zestiende Ik wou dat ik het had kunnen weten Ik wou dat ik je had kunnen bellen Afscheid nemen, Bobby Jean Nu, je hing bij me toen alle anderen Wendde zich af, hief hun neus op We hielden van dezelfde muziek, we hielden van dezelfde bands We hielden van dezelfde kleding We vertelden elkaar dat we de wildste waren De wildste dingen die we ooit hadden gezien Nu wou ik dat je het me had verteld Ik wou dat ik met je had kunnen praten Afscheid nemen, Bobby Jean Nu gingen we wandelen in de regen, Praten over de pijn die we voor de wereld verborgen hebben Nu is er niemand, nergens, hoe dan ook Gaat me ooit begrijpen zoals je het deed Misschien sta je ergens op die weg In een bus of trein die mee reist In een motelkamer zal er een radio spelen En je zult me ??dit lied horen zingen Als je dat doet, weet je dat ik aan je denk En alle kilometers ertussenin En ik bel je nog een laatste keer Niet om van gedachten te veranderen, maar om te zeggen dat ik je mis, schat Veel succes, tot ziens, Bobby Jean