Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruce springsteen the e street band Songtekst: cover me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruce springsteen the e street band - cover me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cover me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruce springsteen the e street band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruce springsteen the e street band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cover me .

Origineel

The times are tough now, just getting tougher This old world is rough, it's just getting rougher Cover me,e on baby, cover me Well I'm looking for a lover who wille on in and cover me Promise me baby you won't let them find us Hold me in your arms, let's let our love blind us Cover me, shut the door and cover me Well I'm looking for a lover who wille on in and cover me Outside's the rain, the driving snow I can hear the wild wind blowing Turn out the light, bolt the door I ain't going out there no more This whole world is out there just trying to score I've seen enough I don't want to see any more, Cover me,e on and cover me I'm looking for a lover who wille on in and cover me Looking for a lover who wille on in and cover me

 

Vertaling

De tijden zijn nu moeilijk en worden alleen maar moeilijker Deze oude wereld is ruw, het wordt alleen maar ruwer Cover me, e op baby, cover me Nou, ik ben op zoek naar een minnaar die me wil helpen en me wil bedekken Beloof me schatje, je laat ze ons niet vinden Houd me in je armen, laten we ons door onze liefde verblinden Geef me dekking, sluit de deur en bedek me Nou, ik ben op zoek naar een minnaar die me wil helpen en me wil bedekken Buiten is de regen, de stuwende sneeuw Ik hoor de wilde wind waaien Doe het licht uit, grendel de deur Ik ga daar niet meer heen Deze hele wereld probeert alleen maar te scoren Ik heb genoeg gezien, ik wil niet meer zien, Dek me af en bedek me Ik ben op zoek naar een minnaar die me wil helpen en me wil dekken Op zoek naar een minnaar die binnen wil komen en me bedekken