Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruce springsteen the e street band Songtekst: fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruce springsteen the e street band - fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruce springsteen the e street band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruce springsteen the e street band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fire .

Origineel

I'm driving in my car, I turn on the radio I'm pulling you close, you just say no You say you don't like it, but girl I know you're a liar 'Cause when we kiss, Fire Late at night I'm takin' you home I say I want to stay, you say you want to be alone You say you don't love me, girl you can't hide your desire 'Cause when we kiss, Fire You had a hold on me, right from the start A grip so tight I couldn't tear it apart My nerves all jumpin' actin' like a fool Well your kisses they burn but your heart stays cool Romeo and Juliet, Samson and Delilah Baby you can bet their love they didn't deny Your words say split but your words they lie 'Cause when we kiss, Fire

 

Vertaling

Ik rijd in mijn auto, ik zet de radio aan Ik trek je naar me toe, je zegt gewoon nee Je zegt dat je het niet leuk vindt, maar meisje, ik weet dat je een leugenaar bent Omdat we kussen, vuur 'S Avonds laat breng ik je naar huis Ik zeg dat ik wil blijven, je zegt dat je alleen wilt zijn Je zegt dat je niet van me houdt, meisje, je kunt je verlangen niet verbergen Omdat we kussen, vuur Je had me vanaf het begin in mijn greep Een grip zo strak dat ik hem niet uit elkaar kon scheuren Mijn zenuwen springen allemaal als een idioot Nou, je kussen branden, maar je hart blijft koel Romeo en Julia, Samson en Delilah Schatje je kunt er zeker van zijn dat ze hun liefde niet ontkenden Je woorden zeggen split, maar je woorden liegen Omdat we kussen, vuur