Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruce springsteen the e street band Songtekst: nebraska

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruce springsteen the e street band - nebraska ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nebraska? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruce springsteen the e street band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruce springsteen the e street band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nebraska .

Origineel

I saw her standin' on her front lawn just twirlin' her baton Me and her went for a ride sir and ten innocent people died From the town of Lincoln Nebraska with a sawed-off .410 on my lap Through to the badlands of Wyoming I killed everything in my path I can't say that I'm sorry for the things that we done At least for a little while sir, me and her we had us some fun Now the jury brought in a guilty verdict and the judge he sentenced me to death Midnight in a prison storeroom with leather straps across my chest Sheriff when the man pulls that switch sir and snaps my poor neck back You make sure my pretty baby is sittin' right there on my lap They declared me unfit to live, said into that great void my soul'd be hurled They wanted to know why I did what I did Well sir I guess there's just a meanness in this world

 

Vertaling

Ik zag haar op haar voortuin staan ??en haar stokje ronddraaien Ik en ik gingen een eindje rijden, meneer en tien onschuldige mensen stierven Uit de stad Lincoln Nebraska met een afgezaagde .410 op mijn schoot Door naar de badlands van Wyoming heb ik alles op mijn pad gedood Ik kan niet zeggen dat het me spijt voor de dingen die we hebben gedaan Meneer, ik en haar hadden in ieder geval een tijdje plezier Nu bracht de jury een schuldig vonnis en de rechter veroordeelde me ter dood Middernacht in een gevangenisberging met leren riemen over mijn borst Sheriff als de man aan die schakelaar trekt en mijn arme nek terugklapt Zorg ervoor dat mijn mooie baby daar op mijn schoot zit Ze verklaarden me ongeschikt om te leven en zeiden dat mijn ziel in die grote leegte zou worden geslingerd Ze wilden weten waarom ik deed wat ik deed Meneer, ik denk dat er gewoon een gemeenheid in deze wereld is