Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruce springsteen the e street band Songtekst: this is your land

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruce springsteen the e street band - this is your land ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this is your land? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruce springsteen the e street band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruce springsteen the e street band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this is your land .

Origineel

Well I rode that ribbon highway I saw above me the endless sky I saw below me the golden valley This land was made for you and me I've roamed and rambled and followed my footsteps Through the sparkling sands of her diamond deserts And all around me a voice was calling This land was made for you and me This land is your land This land is my land From California To the New York island From the Redwood Forest To the Gulf Stream waters This land was made for you and me Well the sun came shining and I was strolling Through wheat fields waving and dust clouds rolling And a voice was sounding As the fog was lifting Saying this land was made for you and me

 

Vertaling

Nou, ik reed die lintweg Ik zag de eindeloze lucht boven me Ik zag onder mij de gouden vallei Dit land is gemaakt voor jou en mij Ik heb rondgelopen en rondgelopen en ben in mijn voetsporen getreden Door het glinsterende zand van haar diamanten woestijnen En overal om me heen riep een stem Dit land is gemaakt voor jou en mij Dit land is jouw land Dit land is mijn land Uit Californië Naar het eiland New York Uit het Redwood Forest Naar de wateren van de Golfstroom Dit land is gemaakt voor jou en mij Nou, de zon scheen en ik slenterde Door korenvelden zwaaien en stofwolken rollen En er klonk een stem Terwijl de mist optrok Zeggen dat dit land voor jou en mij is gemaakt