Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruce springsteen Songtekst: wild kisses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruce springsteen - wild kisses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wild kisses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruce springsteen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruce springsteen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wild kisses .

Origineel

Well, mister, you see that girl walking down the street That little girl, she used to turn 'em on Wild kisses and a heart that's oh-so-sweet In the middle of the night And now, wild kisses wouldn't seem to settle down Afraid to get my feet back on the ground ... I'm gonna meet her tonight And now my wild world's tumblin' and dancin'? ? ? ...true romancin' ... Listen to me, baby I wanna celebrate my dream, girl I don' wan' no lonely dream, babe I wanna give everything to my little baby tonight I gotta... on the track What she gives me -my god- she break my back ... ... Wild kisses in the morning Wendy gives me a ... to go on? ... And now... like dancin' ...true romancin' Why won't you... heart.. to try? Listen to me, baby I want to ..., girl I want to... I want to... [bridge] I don't want... ... Listen to my heart, girl I know... ... Mister, see that girl walkin' down the street Well that girl, she used to drive me wild Wild kisses... ...meet her tonight Wild kisses and yaddas

 

Vertaling

Nou, meneer, ziet u dat meisje door de straat lopen Dat kleine meisje, ze maakte ze altijd gek Wilde kussen en een hart dat oh-zo zoet is In the middle of the night En nu, wilde kussen schijnen niet tot rust te komen Bang om mijn voeten weer op de grond te krijgen ... I'm gonna meet her tonight And now my wild world's tumblin' and dancin'? ? ? ...true romancin' ... Luister naar me, baby Ik wil mijn droom vieren, meisje Ik wil geen eenzame droom, schat Ik wil alles geven aan mijn kleine baby vanavond I gotta... on the track What she gives me -my god- she break my back ... ... Wilde kussen in de ochtend Wendy geeft me een ... om door te gaan? ... And now... like dancin' ...true romancin' Waarom wil je niet... hart... proberen? Luister naar me, schatje Ik wil..., meisje Ik wil... Ik wil... [bridge] Ik wil niet... ... Luister naar mijn hart, meisje Ik weet... ... Meneer, zie je dat meisje door de straat lopen? Nou dat meisje, ze maakte me wild Wilde kussen... ...ontmoet haar vanavond Wilde kussen en yaddas