Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruna pinheiro Songtekst: que nem sol de inverno

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruna pinheiro - que nem sol de inverno ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van que nem sol de inverno? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruna pinheiro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruna pinheiro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals que nem sol de inverno .

Origineel

Não vê que o tempo. É aliado da gente. E esse sentimento tão belo. Um dia chegou de repente. Te reconheci num olhar. Num sorriso tão claro e bonito. E hoje eu sinto seu cheiro pra me acalmar. E um pouquinho de ciúmes. Que o meu apego deixa escapar. E o cheiro me trás o gosto do beijo. E eu fico em paz e dentro do eixo. Eu sei que é amor sincero. Que nem sol de inverno. Um aconchego. E o que vem de dentro. Pra mim tem mais valor. E a sua beleza interior. Chamou atenção do meu coração. Que chegou sem intenção. O coração da gente sempre indica a direção. Ele sempre tem razão

 

Vertaling

Zie je die tijd niet. Is onze bondgenoot. En zo'n mooi gevoel. Op een dag kwam het plotseling. Ik herkende je in een blik. In een glimlach zo helder en mooi. En vandaag voel ik je geur om me te kalmeren. En een beetje jaloezie Dat mijn gehechtheid loslaat. E o cheiro me traz o gosto do beijo. E eu fica em paz e dentro do eixo. Ik weet dat het oprechte liefde is. Zoals winterzon. Een warmte. En wat van binnenuit komt. Voor mij is het waardevoller. En je innerlijke schoonheid riep de aandacht van mijn hart Dat kwam zonder intentie Iemands hart geeft altijd de richting aan. Het is altijd goed.