Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruna rocha Songtekst: como uma flor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruna rocha - como uma flor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van como uma flor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruna rocha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruna rocha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals como uma flor .

Origineel

Natural como o sol. Que se põe entre as estrelas. Chegar em, seu corpo tem o cheiro. Que ainda tá grudado no meu. Como se o verão nunca fosse acabar. Vamos pra longe pra qualquer lugar. Pro seu lado eu topei sentimento de paz. Pede pra lua ficar um pouco mais. Viver é estar com você. Deixa eu te levar daqui. Viver é estar com você. Deixa eu te levar daqui. Como uma flor. Que me trouxe esse amor. Mostrou seu coração. E me transformou. Uma flor que me fez despertar. Um sentimento bom. Que me faz sonhar. Sou feliz agora. Sou feliz Agora. Não, Não vá embora não. Não, Não vá embora não. Natural como o sol que. Nasce no horizonte do mar. Seu beijo tem um gosto. Que nunca saiu da minha boca. Como se o verão nunca fosse acabar. Vamos pra longe pra qualquer lugar. Pro seu lado eu topei sentimento de paz. Pede pra lua ficar um pouco mais. Viver é estar com você. Deixa eu te levar daqui. Viver é estar com você. Deixa eu te levar daqui. Como uma flor. Que me trouxe esse amor. Mostrou seu coração. E me transformou. Uma flor que me fez despertar. Um sentimento bom. Que me faz sonhar. Sou feliz agora. Sou feliz Agora. Não, Não vá embora não. Não, Não vá embora não

 

Vertaling

Natuurlijk als de zon. Dat gaat tussen de sterren. Kom binnen, je lichaam heeft de geur. Dat zit nog steeds aan de mijne vast. Alsof de zomer nooit zal eindigen. Laten we ver weg gaan, waar dan ook. Ik sta aan jouw kant met een gevoel van vrede. Vraag de maan om nog wat langer te blijven. Leven is bij jou zijn. Laat me je meenemen. Leven is bij jou zijn. Laat me je meenemen. Als een bloem. Dat bracht me deze liefde. Het toonde zijn hart. En veranderde me. Een bloem die me deed ontwaken. Een goed gevoel. Dat doet me dromen. Ik ben gelukkig nu. Ik ben gelukkig nu. Nee, ga niet weg. Nee, ga niet weg. Natuurlijk als de zon die... rijst op aan de horizon van de zee. Jouw kus heeft een smaak Dat heb ik nooit gezegd. Alsof de zomer nooit zou eindigen. Laten we ergens ver weg gaan. Voor jouw kant topei ik een gevoel van vrede. Vraag de maan om nog wat langer te blijven. Leven is bij jou zijn. Laat me je meenemen. Leven is bij jou zijn. Laat me je meenemen. Als een bloem. Dat bracht me deze liefde. Het toonde zijn hart. En veranderde me. Een bloem die me deed ontwaken. Een goed gevoel. Dat doet me dromen. Ik ben gelukkig nu. Ik ben gelukkig nu. Nee, ga niet weg. Nee, ga niet weg.