Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruninho e davi Songtekst: deus tá vendo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruninho e davi - deus tá vendo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deus tá vendo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruninho e davi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruninho e davi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deus tá vendo .

Origineel

Vai de carro do ano. Relógio importado. Camarote de novo. Um avião do lado. Se a gata pede um drinque no rolê. Ele responde: Eu pago. E eu que tô quebrado. Só tô vendo de longe. Você postando foto. Num pubzinho em Londres. A Apple só chegou no iphone 10. E cê já tá no 11. Não foi só eu que vi. Deus tá vendo. Você gastando tudo e me devendo. O mundo tá girando e o pau comendo. Um dia ainda trombo com você. Aí você vai ver. Deus tá vendo. Você gastando tudo e me devendo. O mundo tá girando e o pau comendo. Um dia ainda trombo com você. Aí você vai ver

 

Vertaling

Auto van het jaar. Geïmporteerd horloge. Weer een doos. Een vliegtuig naast de deur. Als het meisje vraagt om een drankje tijdens de rit. Hij zegt: Ik trakteer. En ik ben blut. Ik kijk alleen van een afstand. Jij die foto's plaatst. In een pub in Londen. Apple heeft net iPhone 10. En jij zit al aan 11. Ik ben niet de enige die het zag. God kijkt toe. Je geeft alles uit en bent me wat schuldig. De wereld draait door en de inzet is hoog. Op een dag kom ik je tegen. Dan zul je het zien. God kan zien. Je geeft alles uit en bent me wat schuldig. De wereld draait door en de stok eet het op. Op een dag kom ik je tegen. Dan zul je zien