Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruninho e davi Songtekst: levo comigo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruninho e davi - levo comigo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van levo comigo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruninho e davi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruninho e davi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals levo comigo .

Origineel

Eu quis escrever uma canção. Que pudesse te fazer sentir. Pra mostrar que o meu coração. Ele só bate por ti. Como uma bela melodia pra dizer. O que eu não consigo explicar. Com uma bela melodia pra você ver. O que eu queria te falar. E dizer que é você. Que pode me mudar. Que pode me salvar. E eu vou te esperar aonde quer que eu vá. Aonde quer que eu vá. Te levo comigo. E eu vou te esperar aonde quer que eu vá. Aonde quer que eu vá. Te levo comigo. E eu vou te esperar aonde quer que eu vá. Aonde quer que eu vá. Te levo comigo. E eu vou te esperar aonde quer que eu vá. Aonde quer que eu vá. Te levo comigo. Mas dessa vez eu já decidi. Quero ver teus olhos ao dizer. Tudo aquilo que eu só consegui. Sentir com você. E eu vou te esperar aonde quer que eu vá. Aonde quer que eu vá. Te levo comigo. E eu vou te esperar aonde quer que eu vá. Aonde quer que eu vá. Te levo comigo

 

Vertaling

Ik wilde een liedje schrijven. Dat kan je het gevoel geven Om te laten zien dat mijn hart Het slaat alleen voor jou. Als een mooie melodie om te zeggen Wat ik niet kan verklaren. Met een mooie melodie voor u om te zien. O que eu queria te falar. Zeg dat jij het bent. Que pode me mudar. Dat je me kunt redden. En ik zal op je wachten waar ik ook ga. Waar ik ook ga. Ik neem je met me mee. En ik zal op je wachten waar ik ook ga. Waar ik ook ga. Ik neem je met me mee. En ik zal op je wachten waar ik ook ga. Waar ik ook ga. Ik neem je met me mee. En ik zal op je wachten waar ik ook ga. Waar ik ook ga. Ik neem je met me mee. Maar deze keer heb ik al besloten. Ik wil je ogen zien als ik het zeg. Al de dingen die ik alleen maar kon om met je mee te voelen. En ik zal op je wachten waar ik ook ga. Waar ik ook ga. Ik neem je met me mee. En ik zal op je wachten waar ik ook ga. Waar ik ook ga. Ik neem je met me mee.