Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruninho e davi Songtekst: onde nasce o sol

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruninho e davi - onde nasce o sol ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van onde nasce o sol? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruninho e davi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruninho e davi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals onde nasce o sol .

Origineel

Hoje a saudade conversou comigo. Veio falar de você sem razão. Te encontrei por toda parte. Tropecei no meu desastre. Eu e a lua e a solidão. Amanhã bem cedo. Depois que o sol sorrir pro mundo. Eu vou chorar do outro lado. Sem ninguém. Sem você. Já estou indo. Embarco no próximo voo da meia noite. Perfeito pra recomeçar. Sem você. Vou ver que esse amor. Não era pra gente viver. E da pra ver. Que hoje estamos divididos. Tenho medo de não ter você comigo. Mas, ainda não sei o que é pior. Estou sentindo. Que eu estou te perdendo. Mas aos poucos vou me refazendo. Voou. Vou lá pra onde nasce o sol. Pra ver se aprendo a ficar só

 

Vertaling

Vandaag sprak saudade tegen me. Het kwam om over jou te praten zonder reden. Ik heb je overal gevonden. Ik struikelde in mijn ramp. Ik en de maan en de eenzaamheid. Morgenochtend vroeg Nadat de zon naar de wereld lacht Ik zal huilen aan de andere kant Zonder iemand. Zonder jou. Ik ga nu weg. Ik zal op de volgende middernacht vlucht zitten. Perfect voor een frisse start. Zonder jou. Ik zal zien dat deze liefde. We waren niet voorbestemd om te leven. En ik kan het zien. Dat we vandaag verdeeld zijn. Ik ben bang om je niet bij me te hebben. Maar ik weet nog steeds niet wat erger is. Ik voel me. Dat ik je verlies. Maar beetje bij beetje kom ik er weer bovenop. Het vloog. Ik ga naar waar de zon opkomt. Om te zien of ik kan leren om alleen te zijn