Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruninho king Songtekst: vem me amar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruninho king - vem me amar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vem me amar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruninho king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruninho king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vem me amar .

Origineel

Vem me amar. Vem me amar. Vem. Vem me amar. Vem me amar. Vem. E tudo começou tipo assim. Só uma palavra já me. Apaixonei. Foi como uma flecha. Bem atirada e colocada. Tudo andava bem. Tudo rolava bem. Era como um mar de rosas. Uma flor. Bem cuidada. Uma flor. Que eu não trocava. Uma flor. Que eu amava. Eu lembro das nossas palavras, tudo. Que nóis jurava. No quarto e na sala. o que eu sentia por você não tinha como. Descrever. Essa letra é dedicada e inspirada em você. Eu quero você aqui. Eu preciso de você. Tudo andava bem eu te amava como ninguém. No silêncio. Eu fico tenso. A mente diz sim e o coração não. às vezes eu penso nos nossos momentos. Aquele carinho. Aquelas palavras. Só me aliviava às vezes eu chorava que pena. Que o nosso amor morreu. Tudo foi embora. Minha paz. E o meu sossego. A minha vida não tem graça sem você aqui. Pensei em escrever uma carta. Mais na verdade fiz uma canção, desabafando. O coração. Tudo andava bem. Mina na realidade a inveja nós separou. Todo mundo inventou conversas e você acreditou. Mina na realidade a inveja nós separou. Separou. Pode ver suas amigas falam com você. Pra você esquecer deixa de ser tão orgulhosa. O tempo irá mostrar. Que você deveria me escutar. E me perdoar. Eu sei que você tá triste. Eu sei que cê tá confusa. Não deixa esse lado te pegar. Mina. Vem me amar. Vem me amar. Foda-se o que vão pensar. Não importa o que vão pensar. Vem me amar. Vem me amar. Me amar. Nois tem muita história pra contar. Vem me amar. Tenho que fica ao seu lado. Só você quero amar. Só você devo amar. Vem me amar

 

Vertaling

Kom en hou van me. Kom en hou van me. Kom naar mij. Kom om van me te houden. Kom om van me te houden. Kom op. Kom op. Kom op. Kom op. Kom op. En het begon allemaal zo. Eén woord en ik was... Ik werd verliefd. Het was als een pijl. Goed geschoten en geplaatst. Alles ging goed. Alles ging goed. Het was als een bed van rozen. Een bloem. Goed verzorgd. Een bloem. Dat zou ik niet veranderen. Een bloem Waar ik van hield. Ik herinner me onze woorden, alles. Dat hebben we gezworen. In de slaapkamer en in de woonkamer. Wat ik voor je voelde kon ik niet Ik kan het niet beschrijven. Deze teksten zijn opgedragen aan en geïnspireerd door jou. Ik wil je hier hebben. Ik heb je nodig. Alles was in orde. Ik hield van je als van niemand anders. In de stilte. Ik word gespannen. Het verstand zegt ja en het hart nee. Soms denk ik aan onze momenten. Die genegenheid. Die woorden. Het heeft me alleen opgelucht dat ik soms huil wat jammer. Dat onze liefde is gestorven. Alles is weg. Mijn vrede. En mijn vrede. Mijn leven is niet leuk zonder jou hier. Ik dacht een brief te schrijven. Maar ik heb een liedje gemaakt, om het van me af te schrijven. Het hart. Alles was in orde. "Mina, in werkelijkheid heeft jaloezie ons uit elkaar gerukt. "Iedereen verzon praatjes en jij geloofde het. "Mina, in werkelijkheid, heeft de afgunst ons gescheiden. "Gescheiden. Je kunt zien dat je vrienden met je praten. Om te vergeten dat je niet zo trots bent. De tijd zal het leren. dat je naar me moet luisteren. en vergeef me. Ik weet dat je verdrietig bent. Ik weet dat je in de war bent. Laat die kant je niet raken. Mina. Kom van me houden. Kom van me houden. Fuck wat ze zullen denken. Het maakt niet uit wat ze zullen denken. Kom van me houden. Kom en hou van me. Hou van me. We hebben een hoop verhalen te vertellen Kom van me houden. Ik moet aan je zijde blijven. Alleen van jou wil ik houden. Alleen van jou zou ik moeten houden. Kom en hou van me