Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruninho uma nova historia Songtekst: deixa eu te amar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruninho uma nova historia - deixa eu te amar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deixa eu te amar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruninho uma nova historia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruninho uma nova historia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deixa eu te amar .

Origineel

Vi você chorando e imaginei. Suas lágrimas diziam. Que eram culpa do teu ex. Eu te disse que ele não. Merecia o teu amor. Mas você nunca me ouviu. E sempre me ignorou. Contra fatos não há argumentos. Você remou contra a maré. O que eu sinto é tão bonito. Vai além do infinito. Minha proposta está de pé. Deixa eu te amar. Eu posso te fazer feliz. Deixa eu te amar. O não já tenho eu quero o sim. Não deixe nada pra depois. Dê uma chance a nós dois. Deixa eu te amar. O que sofreu eu vou curar. Deixa eu te amar. É tempo de recomeçar. Não tenha medo eu quero escrever. Uma nova história com você

 

Vertaling

Ik zag je huilen en ik beeldde het me in. Je tranen zeiden. Ze waren de schuld van je ex. Ik zei toch dat hij dat niet deed. Hij verdiende je liefde. Maar je hebt nooit geluisterd. En je negeerde me altijd. Er is geen argument met feiten. Je roeide tegen het tij in. Wat ik voel is zo mooi. Het gaat verder dan oneindigheid. Mijn voorstel staat. Laat me van je houden. Ik kan je gelukkig maken. Laat me van je houden. Ik heb de nee al, ik wil de ja. Laat niets liggen voor later. Geef ons allebei een kans. Laat me van je houden. Wat jij hebt geleden, zal ik helen. Laat me van je houden. Het is tijd om opnieuw te beginnen. Wees niet bang, ik wil schrijven. Een nieuw verhaal met jou