Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruno bessa Songtekst: leading role

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruno bessa - leading role ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leading role? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruno bessa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruno bessa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leading role .

Origineel

You love to complicate things. That are in front of your face, so easy. Life is not such a drama. Things are gonna be just fine, believe me. When the lights are all gone. I will sing you a song. Secretly in my mind. I ain't gonna tell you. Hold on to my hand. Don't wait 'til "The End". Give me the leading role tonight. So let me be your partner. Let me be your hero. Let me be your saviour when the world is not fair. Let me kill your sorrow. And kiss your lips so gently. You'll read my in eyes that I will always be there. I'll always be there. I will always be there. We can be funny sometimes. But I think we both need some action. To start our own adventure. I don't think romance is meant for fiction. When the lights are all gone. I will sing you a song. Secretly in my mind. I ain't gonna tell you. Hold on to my hand. Don't wait 'til "The End". Give me the leading role tonight. So let me be your partner. Let me be your hero. Let me be your saviour when the world is not fair. Let me kill your sorrow. And kiss your lips so gently. You'll read my in eyes that I will always be there. Come walk with me in a new direction. Where all the trouble is out of sight. Tear down your storyboards. Life's unpredictable. Just do everything we think we might. So let me be your partner. Let me be your hero. Let me be your saviour when the world is not fair. Let me kill your sorrow. And kiss your lips so gently. You'll read my in eyes that I will always be there. I'll always be there. I will always be there

 

Vertaling

Je houdt ervan om dingen ingewikkeld te maken. Die voor je neus liggen, zo makkelijk. Het leven is niet zo'n drama. Alles komt goed, geloof me. Als de lichten allemaal uit zijn. Zal ik een liedje voor je zingen. Stiekem in mijn gedachten. Ik ga het je niet vertellen. Hou mijn hand vast. Wacht niet tot "The End". Geef me vanavond de hoofdrol. Dus laat mij je partner zijn. Laat mij je held zijn. Laat mij je redder zijn als de wereld niet eerlijk is. Laat me je verdriet doden. En kus je lippen zo zacht. Je zult in mijn ogen lezen dat ik er altijd zal zijn. Ik zal er altijd zijn. Ik zal er altijd zijn. We kunnen soms grappig zijn. Maar ik denk dat we allebei wat actie nodig hebben. Om ons eigen avontuur te beginnen. Ik denk niet dat romantiek bedoeld is voor fictie. Als de lichten allemaal uit zijn. Zal ik een liedje voor je zingen. In het geheim in mijn gedachten. Ik ga het je niet vertellen. Hou mijn hand vast. Wacht niet tot "The End". Geef me vanavond de hoofdrol. Dus laat mij je partner zijn. Laat mij je held zijn. Laat mij je redder zijn als de wereld niet eerlijk is. Laat me je verdriet doden. En kus je lippen zo zacht. Je zult in mijn ogen lezen dat ik er altijd zal zijn. Kom loop met mij in een nieuwe richting. Waar alle problemen uit het zicht zijn. Breek je storyboards af. Het leven is onvoorspelbaar. Gewoon alles doen wat we denken dat we zouden kunnen. Dus laat mij je partner zijn. Laat mij je held zijn. Laat mij je redder zijn als de wereld niet eerlijk is. Laat me je verdriet doden. En kus je lippen zo zacht. Je zult in mijn ogen lezen dat ik er altijd zal zijn. Ik zal er altijd zijn. Ik zal er altijd zijn