Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruno camacho Songtekst: não vou falar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruno camacho - não vou falar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não vou falar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruno camacho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruno camacho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não vou falar .

Origineel

Não está cabendo, eu e a saudade no mesmo espaço. Eu tô dormindo no sofá da sala. A mais de uma semana eu não entro no quarto. Só pra não ver. As coisas que você deixou la dentro. Não vou ficar olhando seu porta retrato. O teu sorriso é meu ponto fraco. E agora meu amigo que tá com você ainda me liga. Pra saber de coisas que a gente fazia. Não vou falar. Não vem me perguntar. Não vou falar, que ela gosta de acordar com beijo. nas costas. De fazer amor sem trancar a porta. Isso não vou falar. Não vou falar que ela atinge o prazer depois de. uma hora. Do café na cama antes de ir embora. Isso não vou falar. Me desculpe mais não vou falar

 

Vertaling

Het past niet, ik en verlangen in dezelfde ruimte. Ik slaap op de bank in de woonkamer. Ik ben al meer dan een week niet in de kamer geweest. Zodat ik het niet zie. De dingen die je daar achterliet. Ik zal niet naar je fotolijstje kijken. Je glimlach is mijn zwakke plek. En nu belt mijn vriend die bij jou is me nog steeds. Om dingen te weten te komen die we vroeger deden. Ik zal niet praten. Vraag het mij niet. Ik zal je niet vertellen dat ze graag wakker wordt met een kus op de rug. De liefde bedrijven zonder de deur op slot te doen. Dat zal ik je niet vertellen. Ik zal je niet vertellen dat ze na een uur plezier krijgt. Koffie in bed voor ze vertrekt. Daar zal ik niet over praten. Het spijt me, maar ik wil niet praten.