Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruno e barretto Songtekst: amor de cana

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruno e barretto - amor de cana ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor de cana? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruno e barretto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruno e barretto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor de cana .

Origineel

Você só fala eu te amo com bafo de bebida. Só se entrega de verdade. Com doses de mentira. Pedaços do meu coração, você usa de petiscos. Eu finjo que não tô sabendo disso. Quando você ta sóbria eu sobro. Mais bêbeda se afoga no meu colo. Então bebe disgrama. Quando mais se bebe mais me ama. Mesmo que só seja um amor de cana. Quando mais se bebe mais me ama. Bebi disgrama. Então bebe disgrama. Quando mais se bebe mais me ama. Mesmo que só seja um amor de cana. Quando mais se bebe mais me ama. Vira as garrafas e os olhinhos na minha cama

 

Vertaling

Je zegt alleen ik hou van je met een zuchtje drank. Je geeft alleen jezelf echt weg Met doses leugens. Stukjes van mijn hart die je gebruikt als versnaperingen. Ik doe alsof ik er niets van weet. Als jij nuchter bent, ben ik nuchter. Meer dronken verdrink je in mijn schoot. Dus drink op. Hoe meer je drinkt, hoe meer je van me houdt. Zelfs al is het maar een liefdesstokje. Hoe meer je drinkt, hoe meer je van me houdt. Ik drink vies. Dus drink, drink, drink, drink, drink, drink, drink, drink, drink, drink, drink, drink, drink, drink. Hoe meer je drinkt, hoe meer je van me houdt. Zelfs al is het maar een liefdesstokje. Hoe meer je drinkt, hoe meer je van me houdt. Draai de flessen en de kleine ogen op mijn bed