Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruno e marrone Songtekst: ainda gosto de você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruno e marrone - ainda gosto de você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ainda gosto de você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruno e marrone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruno e marrone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ainda gosto de você .

Origineel

E eu tentei te esquecer. Isso eu não vou negar. Que eu encontrei um outro alguém. Também não vou negar. Sabe, ela é uma pessoa que eu convivo bem. Mas você é aquele amor que eu não vivo sem. Mas você é aquele amor que eu não vivo sem. Ainda gosto demais e não consigo esconder. Que ainda gosto, gosto tanto de você. Como apagar desse meus olhos. O brilho dessa paixão. Como negar toda verdade. Dentro do meu coração

 

Vertaling

En ik probeerde je te vergeten. Dat zal ik niet ontkennen Dat ik iemand anders gevonden heb. Dat zal ik ook niet ontkennen. Weet je, ze is een persoon waar ik goed mee overweg kan. Maar jij bent de enige liefde waar ik niet zonder kan. Maar jij bent die liefde waar ik niet zonder kan. Ik hou nog te veel van je en ik kan het niet verbergen. Dat vind ik nog steeds leuk, ik vind je zo leuk. Hoe kan ik uit die ogen van mij wissen De gloed van deze passie Hoe ontken je alle waarheid In mijn hart