Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruno e marrone Songtekst: ausência

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruno e marrone - ausência ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ausência? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruno e marrone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruno e marrone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ausência .

Origineel

Se eu te deixo sei que vai morrer. Sem mim não tem mais uma noite. Pra afagar os teus cabelos, pra tocar. Beijar seu rosto antes de dormir. Se eu te deixo nada vai restar. De um grande amor igual ao meu. Feito louca você vai buscar. Minhas mãos até o amanhecer. Até o amanhecer. Em teus sonhos vai sentir meu cheiro. Coração batendo forte no teu seio. Desesperada você vai gritar. Te amo inteiro. Te amo. Em teus sonhos vai sentir meu cheiro. Coração batendo forte no teu seio. Desesperada você vai gritar. Te amo inteiro

 

Vertaling

Als ik je verlaat, weet ik dat je zult sterven. Zonder mij heb je geen nacht meer. Om je haar te strelen, aan te raken. Kus je gezicht voor je gaat slapen. Als ik je verlaat zal er niets meer over zijn van een grote liefde als de mijne. Als een bezetene zoek je Mijn handen tot de dageraad. Tot zonsopgang. In je dromen zul je mijn geur voelen. Sterk kloppend hart in je borst. Wanhopig zul je schreeuwen. Ik hou heel veel van je. Ik hou van je. In je dromen zul je mijn geur voelen. Sterk kloppend hart in je borst. Wanhopig zul je schreeuwen. Ik hou van jullie allemaal.