Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruno e marrone Songtekst: fora do normal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruno e marrone - fora do normal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fora do normal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruno e marrone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruno e marrone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fora do normal .

Origineel

Pra mim já não há mais segredo. e hoje eu tenho medo de me arriscar. Já vasculhei o seu passado. e descobri mil coisas pra não me entregar. E vejo, agora está tão claro,. preciso do seu amor pra me recuperar. E quanto mais eu fico longe. o meu pensamento insiste em te procurar. Sei que também sente saudade,. fica esperando minha reação. Minha mente agora está confusa. e não agüenta mais tanta indecisão. Vou deixar todo medo de lado. e parar de agir sempre com a razão. E me entrego todo por inteiro. e o que eu sinto é verdadeiro nesse meu coração. To procurando uma palavra, um adjetivo. Que possa te dizer que sem você não vivo. Que eu fico tão mal. Não posso mais viver sozinho sem você comigo. Meu coração está fechado, está tão vazio. Não uso mais o singular, só falo no plural. E esse amor é tão intenso, fora do normal. Contribuição: leandrostz

 

Vertaling

Voor mij is er geen geheim meer. en vandaag ben ik bang om mezelf te riskeren. Ik heb je verleden doorzocht en duizend dingen ontdekt om mezelf niet op te geven. En ik zie, nu het zo duidelijk is, dat ik je liefde nodig heb om te herstellen. En hoe meer ik wegblijf, blijven mijn gedachten naar jou zoeken. Ik weet dat je me ook mist, je blijft wachten op mijn reactie. Mijn geest is in de war. Hij kan niet meer tegen zoveel besluiteloosheid. Ik laat alle angst varen. En stop met altijd met rede te handelen. En ik zal mezelf volledig geven. En wat ik voel is waar in dit hart van mij. Ik ben op zoek naar een woord, een bijvoeglijk naamwoord. dat ik je kan zeggen dat ik zonder jou niet kan leven. Dat ik zo slecht word. Ik kan niet meer alleen leven zonder jou bij me. Mijn hart is gesloten, het is zo leeg. Ik gebruik het enkelvoud niet meer, ik spreek alleen nog in het meervoud. En deze liefde is zo intens, ongewoon. Bijdrage: leandrostz