Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruno e marrone Songtekst: querendo viver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruno e marrone - querendo viver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van querendo viver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruno e marrone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruno e marrone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals querendo viver .

Origineel

A vida passa e eu sem você. O mundo muda e só eu continuo aqui. Tentando acordar, querendo viver. Tentando pensar outra coisa que não seja você. Pra escapar, esquecer você! [x2]. Que me levou no céu e me soltou no ar. Você que me tirou do chão e me jogou no ar. Tentando acordar, querendo viver. Tentando pensar outra coisa que não seja você. Pra escapar, esquecer você!. Você!. Contribuição: leandrostz

 

Vertaling

Het leven gaat voorbij en ik zonder jou. De wereld verandert en alleen ik ben er nog. Proberen wakker te worden, willen leven. Proberen te denken aan iets anders dan jij. Om te ontsnappen, vergeet je! [x2]. Jij die me in de lucht nam en me losliet in de lucht. Jij die me van de grond haalde en me in de lucht gooide. Proberen wakker te worden, willen leven. Proberen te denken aan iets anders dan jij. Om te ontsnappen, jou te vergeten. Jij! Bijdrage: leandrostz