Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruno mars Songtekst: all about you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruno mars - all about you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all about you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruno mars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruno mars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all about you .

Origineel

I know girl , when you look at me. You don't know how I feel. Cause I'm usually so nonchalant. My feelings I conceal. But I want you to know. Oh, I want you to know. I must admit I've felt this way for more than quite a while. But I can't hold it no longer when I see that pretty smile. Can't wait no more. Oh, I can't wait no more. Oooh. [chorus]. Girl, to tell you the truth. It's always been you. I'm all about you. Oh, girl. No one can do me the way you do. It's always been you. I'm all about you. Maybe I'm a fool for speaking up but I don't mind. Cause a girl like you will come around like. Once in a million times. So what do I do?. Tell me what do I do. And the look that you are givin' me gives me hope to believe. So for you baby I'll change my ways I'll. Wear my heart on my sleeve. Got nothin' to lose. I've got nothin' to lose. Oh, girl, to tell you the truth. It's always been you. I'm all about you. Oh, girl. No one can do me the way you do. It's always been you. I'm all about you. Girl when you smile. Not a place I'd rather be. Just stay for a while. Then you'll see that you should be right here with me. Cause I love everything you do. That's why I have to take this time baby to tell ya. Oh, and now you know. And now you know. Girl, to tell you the truth. It's always been you. I'm all about you. Oh, girl. No one can do me the way you do. It's always been you. I'm all about you. Oh oh oh oh oh oh oh oh. I'm all about you. Oh oh oh oh oh oh oh oh. I'm all about you. Oh oh oh oh oh oh oh oh. I'm all about you girl. Oh oh oh oh oh oh oh oh

 

Vertaling

Ik weet het meisje, als je naar me kijkt. Je weet niet hoe ik me voel. Omdat ik meestal zo nonchalant ben. Mijn gevoelens verberg ik. Maar ik wil dat je het weet. Oh, ik wil dat je het weet. Ik moet toegeven dat ik me al een hele tijd zo voel. Maar ik kan het niet langer inhouden als ik die mooie glimlach zie. Ik kan niet meer wachten. Oh, ik kan niet meer wachten. Oooh. [refrein]. Meisje, om je de waarheid te vertellen. Jij bent het altijd geweest. Ik ben helemaal voor jou. Oh, meisje. Niemand kan me doen zoals jij dat doet. Jij bent het altijd geweest. Ik ben helemaal voor jou. Misschien ben ik een dwaas om het te zeggen, maar ik vind het niet erg. Want een meisje zoals jij komt maar eens langs. Eens in een miljoen keer. Dus wat moet ik doen? Vertel me wat ik moet doen. En de blik die je me geeft geeft me hoop om te geloven. Dus voor jou baby zal ik mijn manieren veranderen. Ik zal. Draag mijn hart op mijn mouw. Got nothin' to lose. Ik heb niets te verliezen. Oh, meisje, om je de waarheid te vertellen. Jij bent het altijd geweest. Ik ben helemaal voor jou. Oh, meisje. Niemand kan me doen zoals jij dat doet. Jij bent het altijd geweest. Ik ben helemaal voor jou. Meisje als je lacht. Er is geen plek waar ik liever zou zijn. Blijf gewoon een tijdje. Dan zul je zien dat je hier bij mij moet zijn. Want ik hou van alles wat je doet. Dat is waarom ik deze tijd moet nemen baby om het je te vertellen. Oh, en nu weet je het. En nu weet je het. Meisje, om je de waarheid te vertellen. Jij bent het altijd geweest. Ik ben helemaal voor jou. Oh, meisje. Niemand kan me doen zoals jij dat doet. Jij bent het altijd geweest. Ik ben helemaal voor jou. Oh oh oh oh oh oh. Ik ben helemaal voor jou. Oh oh oh oh oh oh oh. Ik ben helemaal voor jou. Oh oh oh oh oh oh oh. Ik ben helemaal voor jou meisje. Oh oh oh oh oh oh oh