Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Bruno Mars Songtekst: The Lazy Song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Bruno Mars - The Lazy Song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Lazy Song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Bruno Mars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Bruno Mars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Lazy Song .

Origineel

I'm gonna kick my feet up, then stare at the fan Turn the TV on, throw my hands in my pants Nobody's gon' tell me I can't oooooh I'll be lounging on the couch, just chillin' in my snuggie Click to MTV so they can teach me how to Dougie Cuz in my castle I'm the freakin' man Ooooh, yes I said it, I said it, I said it cuz I can! Today I don't feel like doin' anything I just wanna lay in my bed Don't feel like picking up my phone So leave a message at the tone Cuz' today I swear I'm not doing anything

 

Vertaling

Ik ben gonna kick mijn voeten omhoog, dan staren naar de ventilator Zet de TV aan, gooi mijn handen in mijn broek Niemand is gon 'vertel me ik kan niet oooooh Ik zal loungen op de bank, enkel chillin 'in mijn snuggie Klik hier voor MTV zodat ze me kunnen leren hoe te Dougie Cuz in mijn kasteel Ik ben de freakin 'man Ooooh, ja ik zei, ik zei het, ik zei het cuz ik kan! Vandaag heb ik niet het gevoel dat doin 'alles ik wil alleen maar in bed liggen Geen zin om het oppakken van mijn telefoon Dus laat een bericht achter op de toon vandaag Cuz 'Ik zweer dat ik niet iets te doen