Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruno miguel Songtekst: ciclo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruno miguel - ciclo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ciclo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruno miguel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruno miguel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ciclo .

Origineel

Nem toda história acaba no final. Nem sempre basta ouvir adeus. No peito me soprou um vendaval. Momentos que juntei aos meus. E os fatos me perturbam. Com passados recortados. Memórias de uma ilusão. E hoje o que eu procuro. São perguntas pras respostas. Que cabem no meu coração. Um ciclo se completa. Com fim na hora certa. E uma chance pra recomeçar. Um ciclo se completa. Dizendo a frase certa. O ouvindo o que o coração falar

 

Vertaling

Niet elk verhaal eindigt aan het eind. Het is niet altijd genoeg om afscheid te nemen. Een storm blies in mijn borst. Momenten die ik samenvoeg met mijn eigen. En de feiten verontrusten me. Met een gekarteld verleden. Herinneringen aan een illusie. En vandaag wat ik zoek. Zijn vragen voor antwoorden. Dat past in mijn hart. Een cyclus is voltooid. Met een einde in de tijd En een kans om opnieuw te beginnen. Een cyclus is voltooid Door de juiste zin te zeggen Luisteren naar wat het hart zegt