Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bruno oliveira Songtekst: leoni estava certo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bruno oliveira - leoni estava certo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leoni estava certo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bruno oliveira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bruno oliveira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leoni estava certo .

Origineel

Leoni tava certo. Sou só um garoto quando cê ta perto. Um menino. Perto de você. Não consigo me concentrar. Não consigo me comportar. Não consigo bancar o esperto que faz tudo certo pra te conquistar. Só um menino querendo você. . Mil e um planos pra conseguir. Sua atenção. E quando você tá aqui. Eu não sei o que fazer. Não sei nem o que dizer. Refrão. Olha aqui pra mim, flor. Olha como eu to. É amor. É amor. O menino aqui, flor. Não quer mais crescer. Quer você. Quer você. Quer você. Leoni tava certo. Sou só um garoto quando cê ta perto. Um menino. Perto de você. Não consigo me concentrar. Não consigo me comportar. Não consigo bancar o esperto que faz tudo certo pra te conquistar. Só um menino querendo você. Mil e um planos pra conseguir. Sua atenção. E quando você tá aqui. Eu não sei o que fazer. Não sei nem o que dizer. Refrão. Olha aqui pra mim, flor. Olha como eu to. É amor. É amor. O menino aqui, flor. Não quer mais crescer. Quer você. Quer você. Quer você

 

Vertaling

Leoni had gelijk. Ik ben gewoon een jongen als jij in de buurt bent. Een jongen. Dicht bij jou. Ik kan me niet concentreren. Ik kan me niet gedragen. Ik kan niet de slimme jongen spelen die alles goed doet om jou te krijgen. Gewoon een jongen die jou wil. Duizend en één plannen om jou te pakken. Uw aandacht. En als je hier bent. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik weet niet eens wat ik moet zeggen. Refrein. Kijk me aan, bloempje. Kijk me aan. Het is liefde. Het is liefde. De jongen hier, bloem. Hij wil niet meer opgroeien. Hij wil jou. Hij wil jou. Hij wil jou. Leoni had gelijk. Ik ben gewoon een jongen als jij in de buurt bent. Een jongen. Dicht bij jou. Ik kan me niet concentreren. Ik kan me niet gedragen. Ik kan niet de slimme jongen spelen die alles goed doet om jou te krijgen. Gewoon een jongen die jou wil. Duizend en één plannen om jou te pakken. Uw aandacht. En als je hier bent. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik weet niet eens wat ik moet zeggen. Refrein. Kijk me aan, bloempje. Kijk me aan. Het is liefde. Het is liefde. De jongen hier, bloem. Hij wil niet meer opgroeien. Hij wil jou. Hij wil jou. Hij wil jou.