Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brush arbor Songtekst: all i want to be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brush arbor - all i want to be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i want to be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brush arbor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brush arbor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i want to be .

Origineel

and I'm proud to be, exactly what you see... a man that's been made whole.. since jesus saved my soul... and if he cared to die for someone such as I.. all i want to be is just me..

 

Vertaling

En ik ben trots om te zijn, precies wat je ziet. Een man die heel is geworden. Sinds Jezus mijn ziel heeft gered. En als hij wilde sterven voor iemand zoals ik... wil ik alleen maar mezelf zijn.