Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brutal truth Songtekst: i killed my family

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brutal truth - i killed my family ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i killed my family? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brutal truth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brutal truth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i killed my family .

Origineel

[Originaly recorded by YDl] I killed my family why, why, why, why? too much presure on my job prices are rising way too high something snaps, cracks in my head, in my head I killed my family why, why, why, why?

 

Vertaling

[Oorspronkelijk opgenomen door YDl] Ik heb mijn familie vermoord waarom, waarom, waarom, waarom? te veel druk op mijn werk de prijzen stijgen veel te hoog er knapt iets, barst in mijn hoofd, in mijn hoofd Ik heb mijn familie vermoord waarom, waarom, waarom, waarom?