Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: (everything i do) i do it for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - (everything i do) i do it for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (everything i do) i do it for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (everything i do) i do it for you .

Origineel

Look into my eyes. You will see, what you mean to me. Search your heart, search your soul. And when you find me there, you'll search no more. Don't tell me it's not worth trying for. You can't tell me it's not worth dying for. You know it's true, everything I do, I do it for you. Look into your heart, you will find. There's nothing there to hide. Take me as I am, take my life. I would give it all, I would sacrifice. Don't tell me it's not worth fighting for. I can't help it, there's nothing I want more. You know it's true, everything I do, I do it for you. There's no love, like your love. And no other, could give more love. There's nowhere, unless you're there. All the time, all the way. Look your heart, babe. Oh, you can't tell me it's not worth trying for. I can't help it, there's nothing I want more. Yea, I'd fight for you, I'd lie for you. Walk the wire for you, yeah I'd die for you. You know it's true. Everything I do. Ooooh. I do it for you. Everything I do, darlin'. Yeah, we will see it through. We will see it through, oh yeah. Look into your heart, tell me something. You can't tell me it ain't worth dyin' for. Oh yeah, I'll be there, I want you back. Oh yeah, what's that. I'm goin' all the way, all the way

 

Vertaling

Kijk in mijn ogen. Je zult zien, wat je voor mij betekent. Doorzoek je hart, doorzoek je ziel. En als je me daar vindt, zul je niet meer zoeken. Zeg me niet dat het het niet waard is om voor te proberen. Zeg me niet dat het niet waard is om voor te sterven. Je weet dat het waar is, alles wat ik doe, doe ik voor jou. Kijk in je hart, je zult het vinden. Er is daar niets te verbergen. Neem me zoals ik ben, neem mijn leven. Ik zou alles geven, ik zou me opofferen. Zeg me niet dat het het niet waard is om voor te vechten. Ik kan het niet helpen, er is niets dat ik meer wil. Je weet dat het waar is, alles wat ik doe, doe ik voor jou. Er is geen liefde, zoals jouw liefde. En geen ander, kan meer liefde geven. Er is nergens, tenzij jij er bent. De hele tijd, de hele weg. Kijk naar je hart, schat. Oh, je kunt me niet vertellen dat het niet de moeite waard is om voor te proberen. Ik kan het niet helpen, er is niets dat ik meer wil. Ja, ik zou voor je vechten, ik zou voor je liegen. Walk the wire for you, yeah I'd die for you. Je weet dat het waar is. Alles wat ik doe. Ooooh. Ik doe het voor jou. Alles wat ik doe, schat. Ja, we slaan ons er wel doorheen. We slaan ons er wel doorheen, oh ja. Kijk in je hart, vertel me iets. Je kan me niet vertellen dat het niet waard is om voor te sterven. Oh ja, ik zal er zijn, ik wil je terug. Oh ja, wat is dat. I'm goin' all the way, all the way