Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: flying

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - flying ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van flying? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals flying .

Origineel

If you ever feel like You're gonna fall oh, I'll be there And if you ever feel down Or feel small oh, don't despair And if you ever feel lost or feel alone Babee on home Let's just make love all night Let's just hold on so tight Let's make it last for life I won't let you go Ya, we're flying, feels just like flying We're such a long way up from the ground Just you and me flying So high 'n I'm never gonnae down Every time you turn around And wanna run oh,e to me When every little dreames undone Oh, don't worry Let's just make love all night Let's just hold on so tight Let's make it last for life I won't let you go Ya, we're flying, feels just like flying We're such a long way up from the ground Just you and me flying So high 'n I'm never gonnae down, it's just you and me Oh, let's just make love all night Let's just hold on so tight Let's make it last for life I won't let you go Ya, we're flying feels just like flying We're such a long way up from the ground Ya, we're flying feels just like flying We're such a long way up from the ground Ya, we're flying so high and We're never gonnae down you and me

 

Vertaling

Als je er ooit zin in hebt Je gaat vallen oh, ik zal er zijn En als je je ooit somber voelt Of voel je klein oh, wanhoop niet En als je je ooit verloren voelt of je alleen voelt Babee thuis Laten we de hele nacht vrijen Laten we het zo stevig vasthouden Laten we het een leven lang volhouden Ik laat je niet gaan Ja, we vliegen, voelt net als vliegen We zijn zo ver van de grond Alleen jij en ik vliegen Zo hoog en ik ga nooit naar beneden Elke keer dat je je omdraait En wil naar me toe rennen Als elke kleine droom ongedaan wordt gemaakt Oh, maak je geen zorgen Laten we de hele nacht vrijen Laten we het zo stevig vasthouden Laten we het een leven lang volhouden Ik laat je niet gaan Ja, we vliegen, voelt net als vliegen We zijn zo ver van de grond Alleen jij en ik vliegen Zo hoog en ik ga nooit naar beneden, het zijn alleen jij en ik Oh, laten we gewoon de hele nacht vrijen Laten we het zo stevig vasthouden Laten we het een leven lang volhouden Ik laat je niet gaan Ja, we vliegen voelt net als vliegen We zijn zo ver van de grond Ja, we vliegen voelt net als vliegen We zijn zo ver van de grond Ja, we vliegen zo hoog en We gaan jou en mij nooit neerslaan