Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: give me your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - give me your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me your love .

Origineel

I can fool myself for a night Goin' on Like I don't need you any more That's like walking in the dark Tell me now That you'll give me all your love Oh, give me your love give me your love Or nothing at all nothing at all Oh, give me your love I've been everywhere and here I go again Looking out for me and Leaving you behind But let me hold you just one time So will you give me your love I'll know that you'll be mine Oh, give me your love give me your love Or nothing at all nothing at all Oh, give me your love

 

Vertaling

Ik kan mezelf een nacht voor de gek houden Ga verder Alsof ik je niet meer nodig heb Dat is alsof je in het donker loopt Vertel het me nu Dat je me al je liefde geeft Oh, geef me je liefde, geef me je liefde Of helemaal niets helemaal niets Oh, geef me je liefde Ik ben overal geweest en hier ga ik weer Op zoek naar mij en Je achterlaten Maar laat me je maar één keer vasthouden Dus geef me je liefde Ik weet dat je van mij zult zijn Oh, geef me je liefde, geef me je liefde Of helemaal niets helemaal niets Oh, geef me je liefde