Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: go down rockin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - go down rockin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van go down rockin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals go down rockin .

Origineel

If I'm gonna go down, I'm gonna go down rockin' I ain't gonna slow down, I'm gonna go down rockin' No one gonna tell me what to say Or tell me what to do You can't tell me what to play You think you know but you ain't got a clue If I'm gonna go down, I'm gonna go down rockin' I ain't gonna slow down, I'm gonna go down rockin' You can't tell me where to go You gotta put me in my place If you don't know by now then you never gonna know If you got a problem better tell me into my face If I'm gonna go down, I'm gonna go down rockin' I ain't gonna slow down, yeah I'm gonna go down rockin' If I'm gonna go down, I'm gonna go down rockin' I ain't gonna slow down, I'm gonna go down rockin' No one gonna tell me what to say Or tell me what to do You can't tell me what to play You think you know but you ain't got a clue I ain't gonna slow down I'm gonna go down rockin' I ain't gonna slow down I'm gonna go down rockin'

 

Vertaling

Als ik naar beneden ga, ga ik rockin ' Ik ga niet vertragen, ik ga rocken Niemand gaat me vertellen wat ik moet zeggen Of vertel me wat ik moet doen Je kunt me niet vertellen wat ik moet spelen Je denkt dat je het weet, maar je hebt geen idee Als ik naar beneden ga, ga ik rockin ' Ik ga niet vertragen, ik ga rocken Je kunt me niet vertellen waar ik heen moet Je moet me op mijn plaats zetten Als je het nu niet weet, zal je het nooit weten Als je een probleem hebt, vertel het me dan in mijn gezicht Als ik naar beneden ga, ga ik rockin ' Ik ga niet vertragen, ja ik ga rocken Als ik naar beneden ga, ga ik rockin ' Ik ga niet vertragen, ik ga rocken Niemand gaat me vertellen wat ik moet zeggen Of vertel me wat ik moet doen Je kunt me niet vertellen wat ik moet spelen Je denkt dat je het weet, maar je hebt geen idee Ik ga niet vertragen Ik ga rocken Ik ga niet vertragen Ik ga rocken